Lennol

Ajankohtaista

26.5.2017


LENNOL POP UP IKAALISIIN

Lennol avaa uuden pop up -myymälän Ikaalisten kauppakeskus Komppiin kesä- & heinäkuun ajaksi. Myymälästä löydät kauniita tekstiilejämme kotiin, mökille, lahjaksi tai tuliaiseksi.

Avajaisia vietetään torstaista sunnuntaihin 1.-4.6. Avajaisviikonlopun tarjouksena saat yhden tuotteen -30% alennuksella. Tervetuloa!

Pop up -myymälä on avoinna ma-pe klo 10-19, la klo 10-17 ja su 12-16.

7.3.2017


KANGASPENKOJAISET 16.-18.3.

Kevään kunniaksi laitamme tuulemaan ja siivoamme kangasvarastoja.

Järjestämme KANGASPENKOJAISET tehtaallamme torstaista lauantaihin 16.-18.3. Paljon pakkakankaita, palakankaita, tilkkuja, karvoja, tupsuja jne.

 • Pakkakankaat 5€/m
 • Kilokankaat 10€/kg
 • Tikkikankaat 10/20€
 • TUPSUBUFFET - kokoa oma pussi 5€
 • Täkkipalat 5€/kg
 • jne.

Torstaina ja perjantaina klo 10-17 ja lauantaina klo 9-14. Paikkana siis Lennolin tehdas osoitteessa Lähdetie 11, Jalasjärvi.

Samaan aikaan tehtaanmyymälässä kaikki kankaat -20%.

Tervetuloa!

29.8.2016


TERVETULOA SISUSTUSPÄIVIIN - JALASJÄRVELLÄ MUKANA MYÖS TOMI KOUVOLA!

 

Tomi Kouvola LennolillaTänä vuonna sisustusiltojen sijaan vietämme sisustuspäiviä, Jalasjärven myymälässä lauantaina 24.9. ja Kauhajoen outletissa lauantaina 1.10.2016 kello 9-16.

Jalasjärven sisustuspäivässä mukana on myös monesta tv-ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Tomi Kouvola. Tomi kertoo syksyn trendeistä, esitykset kello 12 & 14. Sen lisäksi voit kysyä neuvoja omiin sisustuspulmiisi. Ota mukaan vaikka valokuva tai tapetinpala, Tomi auttaa!

Sisustuspäivillä voit tutustua Lennolin syksyn uutuusmallistoon. Sen lisäksi meillä on paljon huipputarjouksia sekä koko päivän kaikki Lennol-tuotteet -30%! Menossa mukana myös Mary Kay ja Taivalkosken Mylly, herkkua luvassa siis :)

Nähdään sisustuspäivillä!

Tallenna

6.6.2016


Lennol toimittaa Puolustusvoimille 140 000 tyynyä

Puolustuvoimille tyynyjä Lennolilta

Lennol Oy on voittanut kolme Puolustusvoimien tarjouskilpailua. Tälle kesälle Lennol on saanut Puolustusvoimilta yli 14 000 tyynyn tilauksen. Tyynyt toimitetaan kesäkuun aikana, joten heinäkuussa armeijan aloittavat nukkuvat Lennolin tyynyillä. Tämän lisäksi yritys toimittaa tämän vuoden aikana armeijalle 2500 peitettä.

Suurin ja merkittävin tarjouskilpailun voitto koskee armeijan tyynyjä neljän seuraavan vuoden aikana. Vuoden 2019 kesäkuuhun ulottuva sopimus sisältää arviolta noin 125 000 tyynyä. Tyynyjä toimitetaan kaksi kertaa vuodessa suoraan joukko-osastoihin.

Tarjouskilpailujen voitot tuovat Lennolille hyvää perustilauskantaa. Yritys on ennenkin saanut tilauksia Puolustusvoimilta, mutta tämä neljän vuoden tyynytilaus on suurin ja pitkäaikaisin. ”Laatu, hinta ja toimituskyky olivat menestymisemme eväät. Neljän vuoden sopimus mahdollistaa myös sen, että saamme valmistaa tuotteet rauhassa, ilman kiirettä”, sanoo Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Lue lisää esimerkiksi Eparin uutisesta.

5.5.2016


Tule hakemaan kattaustekstiilit ja verhot juhliisi!

ompeluviikot

Juhlat tulossa? Kaipaatko piristystä olkkariin tai uutta juhlaliinaa pöytään? Ompeluviikkojen aikana saat jälleen ompelutyön veloituksetta tilatessasi kattaustekstiilejä tai verhoja. Samaan aikaan valmisverhot, verhotarvikkeet ja kattaustekstiilit -25%. Tarjous koskee myös aletuotteita :) Saat saman alennuksen myös verkossa käyttämällä koodia JUHLA.

Tervetuloa!

Tehtaanmyymälä Rantatie 22, Jalasjärvi

Outlet Topeeka 62, Kauhajoki

 

30.3.2016


Sisustusillat lähestyvät!

Sisustusilta varjostimet

Kevät etenee vauhdilla ja samalla lähestyvät myymälöidemme sisustusillat! Tänä keväänä iltoja vietetään varjostinten ja valaisimien sekä mattojen ympärillä. Sisustusiltoja vietetään Jalasjärvellä torstaina 28.4. ja Kauhajoella keskiviikkona 4.5 klo 15-19.

Tule inspiroitumaan ja kuulemaan lisää Lennol-uutuuksista, varjostimista! Muistathan, että myymälöissämme on myös laaja mallisto Virvatulen valaisimia. Sisustusiltoina paljon tarjousvarjostimia, ja esimerkiksi erä plafondeja -30%.

VM-Carpetin Merja tulee kertomaan matoista ja esittelemään VM-Carpetin valikoimaa. Meidän kautta saat tilattua haluamasi mattoja, ja myymälöissämme on myös joitakin poistoja ja II-laatua.

Illan aikana kaikki Lennol-tuotteet -30%! Lisäksi VM-Carpetin tilausmatot ja Virvatulen normaalihintaiset tuotteet -15%. Lisäksi arvontaa, yllätyslahjoja, pientä tarjoilua ja mahtavia tarjouksia! Tervetuloa :)

1.3.2016


Varastomyynti 17.–19.3.

Varastomyynnissä tuttuun tapaan mm. sisustustekstiilejä, kankaita, vanuja, peitteitä ja tyynyjä sekä paljon muuta huippuhinnoin. Malleja, kakkoslaatua, poistoa ja muita tarjouksia.

 • Kylie at Home-malliston tuplapussilakanoita ja muutamia puolipäiväpeitteitä superalessa!
 • Verhot 10 €, pellavaverhot 15 €
 • LUONTO untuvakankainen tyynypeitesetti 39 €
 • Koristetyynyjä 12 € / kpl, umpeenommellut tyynyt 2 kpl 12/16 €
 • Kankaita, tilkkuja, karvapaloja
 • Lakanoita, tyynyjä & täkkejä
 • II-laadun pyyhkeitä
 • Edullisia tabletteja, kattaus- ja pöytäliinoja
 • Lemmikin lepopetejä
 • Paljon muuta!

Melkoisen hienoa on myös se, että tällä kertaa mukana on myös VM-Carpetin outletmattoja! 

Tervetuloa penkomaan :)

 

Lennol tehdas, Lähdetie 11, Jalasjärvi

to-pe 10-17, la 9-14

2.2.2016


Ompeluviikot 22.2.–5.3.

ompeluviikot myymälöissä

Aurinko paistaa ja tuo valoa pimeyden jälkeen, mennään siis kevättä kohti! Kevään koittaessa on ihana vaihtaa kevyempiin verhoihin. Vai kaipaatko väriä? Ompeluviikot tulevat taas, ja nyt olisi siis sopiva aika miettiä uusia verhoja! 

Ompeluviikoilla saat ompelutyön veloituksetta sivu- ja kappaverhoihin sekä pöytäliinoihin. Samaan aikaan saat valmiit verhot ja verhotarvikkeet sekä kattaustekstiilit -25%. Verkkokaupassa saat alennuksen näistä tuotteista käyttämällä kuponkikoodia KEVÄT2016. Tarjous koskee myös aletuotteita!

Olemme saaneet jo mukavasti kevätkankaita, joten tervetuloa shoppailemaan :)

Tehtaanmyymälä Rantatie 22, Jalasjärvi

Outlet Topeeka 62, Kauhajoki

 

 

1.2.2016


Hyviä unia POUTA-tuotteilla!

Pouta kampanja

Olisiko kevään alkaessa aika vaihtaa petivaatteita? Nyt saat ekologiset POUTA-tuotteet huippuhinnoin! POUTA on INNOSUOMI-palkittu ekologinen ja allergiaturvallinen sarja, josta löydät tyynyjen ja peitteiden lisäksi petauspatjat ja petauspatjan suojat. Perheen pienimpiä unohtamatta (:

Helmikuussa saat POUTA tyynyt ota 2 maksa 1 (23,-). Tästä tarjoukseen >

POUTA tyynypeitesetin ostajalle tyyny kaupan päälle (55,-)! Tästä tarjoukseen >

 

3.1.2016


TAMMIALE MYYMÄLÖISSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

 Tammikuussa saat Lennolin normaalihintaisista tuotteista -30% myymälöissämme Jalasjärvellä ja Kauhajoella. Verkkokaupassa saat ostoskorin loppusummasta -30% käyttämällä kuponkikoodia TAMMIALE. Alennus ei koske toimituskuluja. 

Tervetuloa shoppailemaan!


« Edelliset 10