Vastuullisuuskatsaus 2021

KOBE- JA TEXTUM AGENTUURIT

Toimimme Suomessa kahden laadukkaan kangastalon agentuurina

Hollantilainen Kobe International ja saksalainen Textum GmbH tarjoavat runsaat ja monipuoliset valikoimat erilaisia sisustus-, verho- ja huonekalukankaita teollisuudelle, verhoilijoille, projektisisustajille ja vähittäiskauppaan. Edustamamme kangastalot tuovat myös erinomaisen lisän projektimyyntimme palveluihin – valmistamme Koben ja Textumin kankaista paljon sisustustuotteita sekä asiakkaillemme että omaan mallistoomme ja projektikohteisiin. Laajat kangasvalikoimat ovat eisllä showroomillamme Katajanokalla.

Kobe International B.V

Kobe International B.V on perinteikäs hollantilainen sisustuskankaiden toimittaja. Kokoelmaan kuuluvat korkealaatuiset verho-, sisustus- ja verhoilukankaat, myös paloturvallisina ja IMO-luokiteltuina. Koben mallistossa yhdistyvät uusimmat trendit ja perinteiset teemat, jotka tekevät tuotteista ajattomia.

www.kobe.eu

Kobe-agentuuri
Hilkka Reponen
044 055 4574
hilkka.reponen@lennol.fi

Textum Gmbh

Saksalainen Textum Gmbh tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä huonekalukankaita, myös paloturvallisina. Textumin kankaat ovat monikäyttöisiä, ja sopivat verhoilun lisäksi hyvin erilaisiin sisustustekstiileihin – käytämme paljon Textumin kankaita omassa sisustustekstiilimallistossamme. Valikoimasta löytyy mm. veden- ja lianhylkiviä vaihtoehtoja, ulkokäyttöön soveltuvia kankaita ja FR-laatuja. Osa kankaista on saatavilla nopeasti varastoltamme Jalasjärveltä, osa välitetään Saksasta Textumin varastolta.

www.textum-stoffe.com

Textum-agentuuri
Pirjo Pystykoski-Sopanen
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Takaisin ylös