KOBE- JA TEXTUM AGENTUURIT

Toimimme Suomessa kahden laadukkaan kangastalon agentuurina

Hollantilainen Kobe International ja saksalainen Textum GmbH tarjoavat runsaat ja monipuoliset valikoimat erilaisia sisustus-, verho- ja huonekalukankaita teollisuudelle, verhoilijoille, projektisisustajille ja vähittäiskauppaan. Edustamamme kangastalot tuovat myös erinomaisen lisän projektimyyntimme palveluihin – valmistamme Koben ja Textumin kankaista paljon sisustustuotteita sekä asiakkaillemme että omaan mallistoomme ja projektikohteisiin.

Kobe International B.V

Kobe International B.V on perinteikäs hollantilainen sisustuskankaiden toimittaja. Kokoelmaan kuuluvat korkealaatuiset verho-, sisustus- ja verhoilukankaat, myös paloturvallisina ja IMO-luokiteltuina. Koben mallistossa yhdistyvät uusimmat trendit ja perinteiset teemat, jotka tekevät tuotteista ajattomia.

www.kobe.eu

Kobe-agentuuri
Hilkka Reponen
044 055 4574
hilkka.reponen@lennol.fi

Textum Gmbh

Saksalainen Textum Gmbh tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä huonekalukankaita, myös paloturvallisina. Textumin kankaat ovat monikäyttöisiä, ja sopivat verhoilun lisäksi hyvin erilaisiin sisustustekstiileihin – käytämme paljon Textumin kankaita omassa sisustustekstiilimallistossamme. Osa kankaista on saatavilla nopeasti varastoltamme Jalasjärveltä, osa välitetään Saksasta Textumin varastolta.

www.textum-stoffe.com

Textum-agentuuri
Pirjo Pystykoski-Sopanen
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Takaisin ylös