EDIT. Haku päättynyt!

Tuotantotyöntekijä monipuolisiin työtehtäviin

Oletko oma-aloitteinen, reipas ja joustava teollisuuden koneiden ja laitteiden päälle ymmärtävä moniosaaja, jolla ei mene sormi suuhun paineen alla? Onko sinulla työtä pelkäämätön asenne, halu opetella uusia tehtäviä ja ratkaista eteen tulevia ongelmia?

Haemme nyt tehtaallemme Jalasjärvelle tuotantotyöntekijää vaihteleviin, monipuolisiin tehtäviin. Tuotannon työtehtävien ohella vastuullasi on tehtaan kiinteistöhuolto, koneet ja laitteet sekä logistiikan tehtäviä. Etsimme tekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • tyynyjen täyttölinjaston käyttö
  • pakkaus
  • koneiden ylläpito ja huolto
  • kiinteistöhuolto
  • saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys sekä trukkityöt
  • tuotannon muut tehtävät

Haemme työhön tekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä tai olet muuten kätevä ja aikaansaava käsistäsi.  Hakijalla tulee olla ajokortti (B) sekä trukilla ajotaito, työturvallisuuskortti on plussaa. Monissa työtehtävissä hyvästä fyysisestä kunnosta on etua.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa, kasvavassa tekstiilialan yrityksessä, joka on vastuullisuuden edelläkävijä. Tukenasi työssä on koko tiimimme. Etsimme henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista tekemisen meininkiä.

Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse:

Tuotantovastaava Raija Saarimaa  raija.saarimaa@lennol.fi  puh. 040 485 8472

Takaisin ylös