KAIHO patjansuoja 80x200cm

Kirjaudu kauppaan ja tilaa

Suurempia eriä tai räätälöityjä tuotteita?

Ota meihin yhteyttä niin ratkaisemme ongelmasi

Meiltä saat myös kangasnäytteitä.

KAIHO -villasarja on luonnollinen, allergia- ja astmaystävällinen sekä ympärivuotinen valinta. KAIHO -patjansuoja on kemiallisesti pestävä monipuolinen tuote, joka pehmentää ja lämmittää sekä suojaa patjaa. Patjansuoja on kaksipuolinen, eli sitä voi käyttää pehmeällä merinovillaisella puolella tai tasaisella puuvillakangas puolella. Patjansuojassa on kevyt villavanu, jonka ansiosta tuote on pehmeä ja se mahdollistaa tuotteen käytön myös petauspatjana. KAIHO- patjansuoja on tikattu ja kantattu, ja siinä on kulmissa kumilenkit, jolla voit kiinnittää tuotteen. Villan parhaat ominaisuudet, kuten hengittävyys, kosteudensiirtokyky sekä kyky sopeutua eri lämpötiloihin tekevät siitä erinomaisen valinnan vuodevarusteisiin.

OMINAISUUDET:
Kangas:100% puuvilla.Villakangas: 100% merinovilla jonka vuori 100% polyesteria. Villan alkuperä: Uusi-Seelanti. Mulesing-vapaa.
Täyte: villavanu 80% lampaanvilla 20% polyesteri, 150g/m2. Villan alkuperä: Iso-Britannia. Mulesing-vapaa.
Pesu: Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Suosittelemme säännöllistä tuuletusta.
Kuminauhan pituus 41 cm.

Valmistusmaa Viro

Paino 0,000000 kg
Mitat 200 × 80 cm
Väri

luonnonvalkoinen

Koko

80x200cm

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Yleinen Showroomin ovet ovat nyt avoinna arkisin!

Tiimimme vahvistui, kun Jenni Salminen aloitti myyntitiimissämme sisustustekstiilien projektimyyjänä, hoitaen etenkin pääkaupunkiseudun asiakkuuksia. Jennillä on vankka kokemus tekstiilialalta, B2B-myynnistä ja…