Vastuullisuuskatsaus 2021

AGENTUURIT

Toimimme Suomessa kolmen laadukkaan kangastalon agentuurina

Hollantilaiset A House of Happiness ja Kobe International sekä saksalainen Textum GmbH tarjoavat runsaat ja monipuoliset valikoimat erilaisia sisustus-, verho- ja huonekalukankaita teollisuudelle, verhoilijoille, projektisisustajille ja vähittäiskauppaan. Edustamamme kangastalot tuovat myös erinomaisen lisän projektimyyntimme palveluihin – valmistamme A House of Happinessin, Koben ja Textumin kankaista paljon sisustustuotteita sekä asiakkaillemme että omaan mallistoomme ja projektikohteisiin. Laajat kangasvalikoimat ovat esillä showroomillamme Katajanokalla. Tulemme mielellämme näyttämään niitä myös teille paikanpäälle.

Lennol - A House of Happiness agentuuri

A House of Happiness

A House of Happiness laajentaa vastuullisten materiaalien tarjontaamme. Hollantilainen verhotalo on uusin agentuurimme tarjoten laajan valikoiman laadukkaita verhokankaita. Vastuullisuus on yksi A House of Happinessin tärkeimmistä arvoista, mikä luo vahvan pohjan yhteistyöllemme. 

Lue lisää 1.1.2023 alkaneesta yhteistyöstämme täältä.

www.ahouseofhappiness.com/en


A House of Happiness -agentuuri
Jenni Salminen
050 357 9809

jenni.salminen@lennol.fi

Kobe International B.V

Kobe International B.V on perinteikäs hollantilainen sisustuskankaiden toimittaja. Kokoelmaan kuuluvat korkealaatuiset verho-, sisustus- ja verhoilukankaat, myös paloturvallisina ja IMO-luokiteltuina. Koben mallistossa yhdistyvät uusimmat trendit ja perinteiset teemat, jotka tekevät tuotteista ajattomia.

www.kobe.eu

Kobe-agentuuri
Hilkka Reponen
044 055 4574
hilkka.reponen@lennol.fi

Textum Gmbh

Saksalainen Textum Gmbh tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä huonekalukankaita, myös paloturvallisina. Textumin kankaat ovat monikäyttöisiä, ja sopivat verhoilun lisäksi hyvin erilaisiin sisustustekstiileihin – käytämme paljon Textumin kankaita omassa sisustustekstiilimallistossamme. Valikoimasta löytyy mm. veden- ja lianhylkiviä vaihtoehtoja, ulkokäyttöön soveltuvia kankaita ja FR-laatuja. Osa kankaista on saatavilla nopeasti varastoltamme Jalasjärveltä, osa välitetään Saksasta Textumin varastolta.

www.textum-stoffe.com

Textum-agentuuri
Jenni Salminen
050 357 9809

jenni.salminen@lennol.fi

Takaisin ylös