HOTELLI- JA MAJOITUSTEKSTIILIT

B2B-KUMPPANINA

kotimainen asiantuntija

lähes 60 VUOTTA

Vastuullisuus lähtee juuristamme

HOTELLITEKSTIILIT RÄÄTÄLÖITYNÄ TARPEESEESI

Valikoimastamme löytyvät kotimaiset, laadukkaat sisustustekstiilit erilaisiin hotelli- ja majoitustiloihin, sekä paloturvallisina että ei-paloturvallisina. Valmistamme tuotteet hotellihuoneisiin sekä erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten vaikkapa ravintoloihin tai aulatiloihin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset sisustustekstiilit, petivaatteet, pyyhkeet, varjostimet ja akustiikkapaneelit. Oli kohteesi suuri tai pieni, meiltä saat kokonaisvaltaiset sisustus- ja palveluratkaisut tai yksittäiset tuotteet räätälöitynä juuri omaan tarpeeseesi.

KAIKKI TEKSTIILIT YHDESTÄ PAIKASTA

PÄIVÄ- JA HEITTOPEITOT / TORKKUPEITOT / KORISTETYYNYT / VERHOT / HELMALAKANAT / TYYNYT / PEITOT / PETAUSPATJAT / LAKANAT / PYYHKEET / SÄNGYNPÄÄDYT / LAMPUN VARJOSTIMET / AKUSTIIKKAPANEELIT

ASIANTUNTIJA APUNASI

Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa erilaisia sisustamisen projekteja – annamme asiantuntemuksesi käyttöösi. Meillä on vuosikymmenten kokemus materiaaleista ja tuotteista sekä suomalaisesta valmistuksesta. Tuotantomme on modernia, monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvaa.

Uudesta verkkokaupastamme löydät vakiotuotteet, mutta lähes kaikki tuotteemme ovat räätälöitävissä, ja muitakin vaihtoehtoja löytyy runsaasti. Ota siis rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut! Kauttamme saat myös laadukkaat KOBE:n sisustuskankaat.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME KUINKA VOIMME PALVELLA!

JENNI SALMINEN
jenni.salminen@lennol.fi I 050 357 9809

HILKKA REPONEN
hilkka.reponen@lennol.fi I 044 055 4574

Ota yhteyttä
Takaisin ylös