HUONEKALUPEHMUSTEET

B2B-KUMPPANINA

kotimainen asiantuntija

LÄHES 60 VUOTTA

Vastuullisuus lähtee juuristamme

LÄHES 60 VUOTTA PEHMUSTEVALMISTUSTA

Huonekalupehmusteiden valmistus on ollut ydinosaamistamme jo yrityksen alkuajoista lähtien. Olemme valmistaneet huonekalupehmusteita Suomen johtaville huonekalu- ja sohvavalmistajille jo melkein kuuden vuosikymmenen ajan. Valmistamme erilaiset pehmusteet, kuten sohvan istuin-, selkä- ja käsinojapehmusteet sekä irtotyynyt tehtaallamme Jalasjärvellä – räätälöitynä asiakkaidemme tarpeen mukaan. Olemme laajentaneet ydinosaamistamme pehmusteiden valmistuksessa myös esimerkiksi koiranpeteihin ja vauvanpesiin. Valmistamme myös erilaiset sisätyynyt ja täytevanut.

Vuonna 2023 saavutimme yhden suurista tavoitteistamme – kaikki pehmustemateriaaleissa käyttämämme polyesterikuitu on kierrätettyä!

KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOPIVAT MATERIAALIT

ECOSUPERSOFT / ECOBALL / FOAMSOFT / FEATHERSOFT / FEATHER&FOAM / TEXTUM-HUONEKALUKANKAAT

VASTUULLINEN PEHMUSTEIDEN ASIANTUNTIJA

Jokainen pehmusteemme lisää tuotteen mukavuutta, kimmoisuutta ja korkeaa laatua. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja uusia innovaatioita osaksi asiakkaidemme tuotekehitystä – kehitämme jatkuvasti esimerkiksi uusia pehmustemateriaaleja ja -sekoituksia. Käytämme pehmusteiden raaka-aineina vastuullisia materiaaleja, kuten kierrätyspolyesteriä ja teollisuuden sivuvirroista valmistettua vaahtomuovilastua ja höyhentä. Kauttamme saat myös laadukkaat Textumin huonekalukankaat.

 

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME KUINKA VOIMME PALVELLA!

RAIJA SAARIMAA pehmusteet
raija.saarimaa@lennol.fi I 040 485 8472

Ota yhteyttä
Takaisin ylös