PRIVATE LABEL -VALMISTUS

Olemme vahva private label -valmistaja

Onko sinulla idea, prototyyppi tai jo valmis tuote, ja kaipaat sille valmistajaa? Me valmistamme tuotteita asiakkaiden omalle brändille ja tuotemerkille sopimusvalmistuksena. Moni suomalainen brändi luottaa vuosikymmenten kokemukseemme tekstiilien valmistuksessa.

Vahvuutemme ovat vastuulliset pehmustemateriaalit, tehokas leikkuu- ja ompelukapasiteetti sekä vuosikymmenten kokemus pehmusteiden ja sisustustekstiilien valmistuksessa. Tuotantomme on skaalautuva ja monipuolinen, luoden puitteet isoihin sarjoihin ja monenlaisten tuotteiden valmistukseen.

Vastuullinen & varma kumppani

Vahva osaaminen ja monipuolinen tuotanto antaa paljon mahdollisuuksia erilaisten sisustustekstiilien, pehmusteiden ja muiden pehmeiden tuotteiden valmistamiseen. Olemme mielellämme mukana jo tuotekehitysvaiheessa antamassa asiantuntijuutemme asiakkaan käyttöön.

Suomalaisena valmistajana olemme vastuullinen kumppani, mitä myös asiakkaat arvostavat. Tuotantomme on joustavaa, varmaa ja toimitukset ovat nopeita.

Etsimme sopivat materiaalit oman maahantuonnin sekä Textum- ja KOBE -kangasagentuurien kautta, käyttäen ensisijaisesti vastuullisia raaka-aineita ja materiaaleja. Toteutamme erilaiset kustomoidut tuotteet myös asiakkaan omista materiaaleista.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KATSOTAAN MITEN VOISIMME OLLA AVUKSI! 

pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi 040 77 01 939

Takaisin ylös