Vastuullisuuskatsaus 2021

SHOWROOM

Showroom Katajanokka, Helsinki

Green Interior Hub – Kruunuvuorenkatu 2, 00160 Helsinki
Avoinna arkisin 10–17

Uusi Helsingin showroomimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kajatanokalla. Showroomilla on nähtävillä laajan sisustustekstiilimallistomme lisäksi tuotemalleja niin hotelli- ja majoituskohteisiin, pehmustemateriaaleihin, päiväkotimaailmaan kuin sisustussuunnittelijoiden inspiraatioksi. Nähtävillä ovat myös laadukkaat KOBE- ja Textum -kangasmallistot, joissa on laaja valikoima erilaisia verho-, verhoilu- ja sisustuskankaita.

Paikan päällä pääset konkreettisesti tutustumaan kiinnostaviin tuotteisiin ja materiaaleihin, ideoimaan sekä luomaan uutta. Saman katon alta löydät monta muuta inspiroivaa toimijaa Green Interior Hub on innovatiivisia ja laadukkaita rakentamisen ja sisustamisen tuotteita esittelevä showroom, kohtaamispaikka ja myymälä. 

Olemme showroomilla paikalla lähes viikoittain, ja hubin henkilökunta palvelee asiakkaita silloin, kun emme itse ole paikalla.

Toivomme sinun ottavan meihin yhteyttä, ja sovitaan showroomille tapaaminen 020 7756 137 tai myynti@lennol.fi

Tervetuloa inspiroitumaan!

TEHDAS JA SHOWROOM, JALASJÄRVI

Tehdas Lähdetie 11, Jalasjärvi
Showroom Tokerotie 5, Jokipii (Jalasjärvi)

Olet tervetullut sopimuksen mukaan tutustumaan toimintaamme ja tuotantoomme tehtaalle, Jalasjärven keskustan kupeeseen. Tehdasvierailulla tutustutaan lyhyesti yrityksemme historiaan ja tuotteisiin sekä vilkaistaan tuotannon puolelle. Tehtaamme työllistää reilut 30 henkilöä.

Jalasjärven Jokipiissä, toimitusjohtajamme Pirjon kotona vanhassa meijerissä, sijaitseva showroom palvelee vieraitamme sopimuksen mukaan. Näyttelytilasta löytyy mm. sisustustekstiilimallistomme tuotteita sekä huonekalupehmustemalleja. Showroomiin on rakennettu myös pieni studio, jossa valokuvaamme tuotteitamme.

Takaisin ylös