Vastuullisuuskatsaus 2021

SHOWROOM

Showroom Katajanokka, Helsinki

Satamakatu 2, 00160 Helsinki

Uusi Helsingin showroomimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kajatanokalla. Showroomilla on nähtävillä laajan sisustustekstiilimallistomme lisäksi tuotemalleja niin hotelli- ja majoituskohteisiin, pehmustemateriaaleihin, päiväkotimaailmaan kuin sisustussuunnittelijoiden inspiraatioksi. Nähtävillä ovat myös laadukkaat KOBE- ja Textum -kangasmallistot, joissa on laaja valikoima erilaisia verho-, verhoilu- ja sisustuskankaita.

Paikan päällä pääset konkreettisesti tutustumaan kiinnostaviin tuotteisiin ja materiaaleihin, ideoimaan sekä luomaan uutta. Projektimyyjämme Jenni Salminen työskentelee showroomilla, mutta on usein myös asiakaskäynneillä. Ota siis yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle, niin olemme varmasti paikalla 🙂

Ota yhteyttä, ja sovitaan showroomille tapaaminen 020 7756 137 tai myynti@lennol.fi

Tervetuloa inspiroitumaan!

TEHDAS JA SHOWROOM, JALASJÄRVI

Tehdas Lähdetie 11, Jalasjärvi
Showroom Tokerotie 5, Jokipii (Jalasjärvi)

Olet tervetullut sopimuksen mukaan tutustumaan toimintaamme ja tuotantoomme tehtaalle, Jalasjärven keskustan kupeeseen. Tehdasvierailulla tutustutaan lyhyesti yrityksemme historiaan ja tuotteisiin sekä vilkaistaan tuotannon puolelle. Tehtaamme työllistää reilut 30 henkilöä.

Jalasjärven Jokipiissä, toimitusjohtajamme Pirjon kotona vanhassa meijerissä, sijaitseva showroom palvelee vieraitamme sopimuksen mukaan. Näyttelytilasta löytyy mm. sisustustekstiilimallistomme tuotteita sekä huonekalupehmustemalleja. Showroomiin on rakennettu myös pieni studio, jossa valokuvaamme tuotteitamme.

Takaisin ylös