PÄIVÄKOTITEKSTIILIT

B2B-KUMPPANINA

kotimainen asiantuntija

LÄHES 60 VUOTTA

Vastuullisuus lähtee juuristamme

PÄIVÄKOTITEKSTIILIEN VASTUULLINEN VALMISTAJA

Olemme luotettava ja vastuullinen päiväkotitekstiilien valmistaja ja toimittaja. Meiltä löydät tekstiilit lepo- ja leikkitiloihin sekä yleisiin tiloihin – palvelemme ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen. Valmistamme tyynyt, peitot, petauspatjat, erilaiset lakanat sekä pyyhkeet, ja toimitamme ne halutessasi valmiiksi pestyinä ja käyttövalmiina. Valmistamme myös esimerkiksi ekopatjoja ja erilaisia istuintyynyjä sekä verhot ja akustiikkapaneelit mittatilauksena.

TUTUSTU PÄIVÄKOTIKUVASTOOMME TÄSTÄ

KAIKKI PÄIVÄKOTITEKSTIILIT YHDESTÄ PAIKASTA

PÄIVÄ- JA HEITTOPEITOT / TORKKUPEITOT / KORISTETYYNYT / VERHOT / HELMALAKANAT / TYYNYT / PEITOT / PETAUSPATJAT / LAKANAT / PYYHKEET / SÄNGYNPÄÄDYT / LAMPUN VARJOSTIMET / AKUSTIIKKAPANEELIT

SAATAVILLA MYÖS SUUNNITTELU-, VALMISTUS-, PESULA- JA ASENNUSPALVELU

VASTUULLISET MATERIAALIT & KOTIMAISET TUOTTEET

Vastuulliset materiaalit, kotimainen tuotanto, turvallisuus ja leikkisyys ovat päiväkotitekstiilimallistomme tärkeitä teemoja. Päiväkotimallistomme kankaat ovat turvallisia Ökotex-sertifioituja materiaaleja, ja peittojen ja tyynyjen täytteenä käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä polyesterikuituja.

Vakiotuotteet löytyvät verkkokaupastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, voimme toteuttaa räätälöidyn projektin suunnittelusta asennukseen!

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, KERROMME KUINKA VOIMME PALVELLA!

JENNI SALMINEN
jenni.salminen@lennol.fi I 050 357 9809

HILKKA REPONEN
hilkka.reponen@lennol.fi I 044 055 4574

Ota yhteyttä
Takaisin ylös