PÄIVÄKOTITEKSTIILIT

B2B-KUMPPANINA

kotimainen asiantuntija

YLI 50 VUOTTA

Vastuullisuus lähtee juuristamme

PÄIVÄKOTITEKSTIILIEN VASTUULLINEN VALMISTAJA

Olemme luotettava ja vastuullinen päiväkotitekstiilien valmistaja ja toimittaja. Meiltä löydät tekstiilit lepo- ja leikkitiloihin sekä yleisiin tiloihin – palvelemme ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen. Valmistamme tyynyt, peitot, petauspatjat, erilaiset lakanat sekä pyyhkeet, ja toimitamme ne halutessasi valmiiksi pestyinä ja käyttövalmiina. Valmistamme myös esimerkiksi ekopatjoja ja erilaisia istuintyynyjä sekä verhot ja akustiikkapaneelit mittatilauksena.

 

KAIKKI PÄIVÄKOTITEKSTIILIT YHDESTÄ PAIKASTA

PEITOT, TYYNYT & PETAUSPATJAT / LAKANAT / PYYHKEET / ISTUIN- & LATTIATYYNYT / PATJAT / HYGIENIASUOJAT / VERHOT / AKUSTIIKKAPANEELIT / SUUNNITTELU-, VALMISTUS-, PESULA- JA ASENNUSPALVELU

VASTUULLISET MATERIAALIT & KOTIMAISET TUOTTEET

Vastuulliset materiaalit, kotimainen tuotanto, turvallisuus ja leikkisyys ovat päiväkotitekstiilimallistomme tärkeitä teemoja. Päiväkotimallistomme kankaat ovat 100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, ja peittojen ja tyynyjen täytteenä käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä polyesterikuituja ja -materiaaleja.

Vakiotuotteet löytyvät jatkossa verkkokaupastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, voimme toteuttaa räätälöidyn projektin suunnittelusta asennukseen!

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, KERROMME KUINKA VOIMME PALVELLA!

MALLA PELTOLA Etelä-Suomi
malla.peltola@lennol.fi I 050 470 6653

HILKKA REPONEN Pohjois- ja Keski-Suomi
hilkka.reponen@lennol.fi I 044 055 4574

Ota yhteyttä
Takaisin ylös