ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001-laadunhallintajärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän vaatimusten mukaisesti.

Vuonna 2023 aloimme rakentamaan laadunhallinnan ja ympäristönäkökohdat käsittävää toimintajärjestelmää. Järjestelmä auditoitiin toukokuussa 2024, ja SGS myönsi sertifikaatit 20.5.2024. Sertifikaatit kattavat sisustus- ja teknisten tekstiilien sekä pehmusteiden suunnittelun, valmistuksen ja myynnin.

Järjestelmän rakentamiseen oli kaksi tärkeää motivaattoria – käynnissä oleva sukupolvenvaihdos ja hiljaisen tiedon haltuunotto sekä positiivinen paine asiakkailta. Asiakaskunnassamme on entistä enemmän esimerkiksi teknisiä tai lääkinnällisiä tekstiilejä myyviä yrityksiä, joille toiminta järjestelmien mukaan on tärkeää. Olemme ylpeitä sertifikaateista, mutta ennen kaikkea tämän kaiken tarkoitus on sujuvoittaa arkeamme.

Toimintajärjestelmä luotiin yrityksen prosessien jatkuvan kehityksen ja vastuullisuustyön tueksi. Järjestelmä auditoidaan vuosittain, ja se täydentyy, muokkautuu ja elää yrityksen mukana.

ISO 9001 -laatusertifikaatti
ISO 14001 – ympäristösertifikaatti

Tutustu tästä laatu- ja ympäristöpolitiikkaamme.

 

Lennol ISO sertifikaatit 2024
Takaisin ylös