MEDIALLE

VAHVAA SUUNNITTELUA, VASTUULLISUUTTA JA KOTIMAISTA LAATUA

Me Lennolilla suunnittelemme ja valmistamme tekstiilejä ja pehmusteista yrityksille sekä julkiselle sektorille. Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia ja monipuolisia sisustamisen projekteja, joissa osaaminen tämän päivän materiaaleista ja mahdollisuuksista yhdistyy vahvaan visuaaliseen näkemykseen.

Lennol Oy:n perinteet ovat vahvassa eteläpohjalaisessa yrittämisessä, tulevaisuuteen ja yhdessä tekemiseen on aina uskottu. Perheyrityksemme on toiminut yli 50 vuotta kotimaisen, vastuullisen tuotannon ja tekstiilialan osaamisen puolesta. Tänä päivänä Lennol Oy elää ja hengittää vastuullisia materiaaleja ja tuotteita, vahvaa kotimaista tekemistä, sekä asiakkaidemme näköistä ja kokoista tuotantoa.

LENNOL PÄHKINÄNKUORESSA

Lennol Oy on perustettu vuonna 1967. Tällä hetkellä työllistämme noin 30 henkeä. Tehdas ja yrityksen pääkonttori, sekä tehtaanmyymälä sijaitsevat Jalasjärvellä. Olemme luotettava ja asiantunteva yrityskumppani tukkukaupassasisustusprojektien toteuttamisessa sekä pehmusteiden ja huonekalukankaiden ja sisätyynyjen toimittamisessa. Lisäksi tuotteitamme jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet ja tavaratalot sekä sisustamisen verkkokaupat.

Tuotteemme ovat suomalaista muotoilua, ja valmistamme suuren osan tuotteistamme omalla tehtaallamme Jalasjärvellä. Käytämme vastuullisia raaka-aineita, tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat, sekä hyödynnämme valmistuksessa teollisuuden sivuvirtoja. Meille on tärkeää, että saamme osallistua tekstiilialan asiantuntijuuden vahvistamiseen, koulutuksen, osaamisen ja työpaikkojen säilyttämiseen Suomessa.

YHTEYDENOTOT MEDIALLE

IINA SOPANEN

viestintä ja markkinointi
iina.sopanen@lennol.fi
050 3540 761

Takaisin ylös