EDIT. Haku päättynyt!

Myynti-/tuotekoordinaattori Jalasjärvelle

Osana kehityshanketta haemme nyt tehtaallemme Jalasjärvelle myynti-/tuotekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tuotekoordinaattorina toimit myyntitiimimme tukena yksittäisestä tarjouslaskennasta laajempiin tuotekehitysprojekteihin. Tehtävissä onnistumista tukevat kaupallinen koulutus, kokemus B2B-myyntitehtävistä sekä tekstiilituntemus.

Käytännön työtehtäviin kuuluvat mm.

  • Tarjouslaskenta, myyntitilausten vastaanotto
  • Asiakaslähtöinen sisustustekstiilien tuotekehitys ja projektinhallinta

Haemme motivoitunutta henkilöä, jolla on kaupallista osaamista, kyky hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä huolellisesti. Toimit työssäsi tiiviisti muun myyntitiimin, asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa, joten arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemus tekstiilialalta ja teollisesta muotoilusta sekä materiaalituntemus ovat työssä iso plussa. Innostuneella ja motivoituneella asenteella on mahdollisuus päästä pitkälle.

Etsimme henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen kehityshankkeen ajalle 31.5.2024 asti. Toiveenamme olisi kuitenkin löytää taitava ja motivoitunut pidemmän ajan Lennol-tiimiläinen. Työ tapahtuu tehtaallamme Jalasjärvellä, mutta työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista. Työn aloitus 31.7.2023.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden ja innostavien asiakkaiden kanssa kasvavassa tekstiilialan perheyrityksessä, joka on vastuullisuuden edelläkävijä. Tukenasi työssä on koko myynti- ja tuotannontiimimme. Etsimme henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista tekemisen meininkiä.

Olisitko sinä uusi vahvistus tiimiimme? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen iina.sopanen@lennol.fi.
Etenemme rekrytoinnissa nopeasti, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iina Sopanen iina.sopanen@lennol.fi / 050 35 40 761

Takaisin ylös