RÄÄTÄLÖIDYT SISUSTUSTEKSTIILIT LAPIN LUONTOON

Arctic Skylight Lodge

Arctic Skylight Lodge sijaitsee viehättävässä jokilaaksossa, vain muutaman kilometrin päässä Äkäslompolon kylästä, jota ympäröivät seitsemän tunturia Ylläksen pohjoispuolella.

Upean ja persoonallisen majoituskohteen ajatuksena on tarjota Lapin villi luonto ja sen tuoma rauha, puhtaus ja yksinkertainen kauneus kaikille vierailijoilleen – muuttamattomana. Kaikki vuodenajat ovat Lapissa vahvoja ja ne vaihtuvat nopeasti ja räiskyen.

Kukaslompoloon laskevalla mäellä sijaitsee 10 ylellistä lasimökkiä, joista on elokuvamaiset näkymät jokilaaksoon ja ympäröivään luontoon. Jokaisen lasimökin sisustus ja tekstiilit ovat saaneet osakseen oman värimaailmansa.

Tiivistä yhteistyötä

Lennol tuotti lasimökkeihin yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellun palvelukokonaisuuden, joka sisälsi tekstiilisuunnittelun, laadukkaat tuotteet sekä mittauksen ja asennuksen ohjeistuksen. Tekstiilisuunnittelu lähti asiakkaan haaveesta tuoda Lapin luonto käsin kosketeltavaksi myös tekstiilein – niillä haluttiin korostaa luontoa, vaihtuvia vuodenaikoja ja niiden luomia värimaailmoja.

Valmistimme ja toimitimme lasimökkeihin räätälöitynä verhot, torkkupeitot ja heittopeitot, koristetyynyt, helmalakanat sekä pyyhkeet. Laadukkaat, näyttävät ja monipuoliset materiaalit sekä käytännölliset tuotteet ja toimivat tekniset ratkaisut yhdessä luovat lasimökkien tekstiileihin ylellisen tunnelman. Kohteen sisustusratkaisuissa hyödynnettiin laajaa mallistoamme, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia tuotteiden räätälöintiin. Kohteen tekstiileissä käytettiin myös Textumin huonekalukankaita.

Projekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Luottamus ja yhteinen sävel löytyi nopeasti, ja saimme kumppanina tuottaa asiakkaalle lisäarvoa omalla asiantuntijuudellamme.

Asiakkaiden palautteista huokuva sanoma on ollut erinomaista:

  • Laadukkaat, ensiluokkaisen ylellisen tuntuiset materiaalit
  • Tekstiilien pehmeys yhdistettynä karheuteen on ihana
  • Huoneen tehostevärit värit tekstiileissä sointuvat lapin vuodenaikojen mukaan

https://lennol.fi/wp-content/uploads/2021/02/Referenssi-peitto-Lennol.jpg https://lennol.fi/wp-content/uploads/2021/02/Referenssi-Lennol.jpg

Takaisin ylös