EKOLOGISET JA KESTÄVÄT ARVOT YHDISTIVÄT

FitWood

Vastuullisuus näkyy FitWoodin ja Lennolin arjessa. Lähtökohtana molemmille yrityksille ovat kauniit, kestävät ja sisutukseen sopivat tuotteet.

Lennolin vastuulliset kierrätysmateriaaleista valmistetut pehmusteet istuvat kauniisti FitWoodin kiipeilytelineen pehmusteeksi.

 

”Suunnittelimme uutta kiipeilykaari-tuotettamme, jolle muodostui suunnitteluprosessin aikana monta muutakin käyttötarkoitusta, kuin pelkkä kiipeily. Yksi näistä käyttötarkoituksista löytyi, kun käänsimme kaaren väärinpäin ja huomasimme, että siinähän voisi vaikka kiikkua. Lähdimme siis etsimään yhteistyökumppania, joka voisi toteuttaa kaareen sopivan pehmusteen, jotta kiikkuminen olisi mahdollisimman mukavaa!

Valitsimme yhteistyökumppaniksi Lennolin, sillä arvomme tuotannon sekä materiaalien vastuullisuudesta kohtasivat. Meille oli myös positiivinen yllätys, miten nopealla aikataululla Lennol pystyi heittäytymään mukaan yhteistyöhön. Lennol teki huipputyötä ensimmäisistä mallikappaleista lähtien.

Kaikessa FitWoodin tekemisessä mukana kulkevat ekologiset arvomme. FitWood on alunperin perustettu siitä lähtökohdasta, että kauniita, kestäviä, muovittomia ja sisustukseen sopivia kuntoilutuotteita oli lähes mahdoton löytää markkinoilta. Sittemmin tuotevalikoimamme ja toimintamme on laajentunut aktiivisten treenaajien kuntoiluvälineistä koko perheen aktiivista elämäntyyliä tukevaan tuoteperheeseen. Missään vaiheessa emme ole kuitenkaan unohtaneet arvojamme. Tulevaisuudessa meillä onkin tavoitteena tuoda tuotteisiimme uusia, innovatiivisia ja ennen kaikkea vastuullisia materiaaleja.

Koska samat vastuulliset arvot näkyvät molempien päivittäisessä toiminnassa, yhteistyö Lennolin kanssa on jatkunut yhtä mallikkaasti, kuin alkoikin. Arvostamme myös viestinnän avoimuutta ja Lennolin joustavuutta. Tuote itsessään, eli kiipeilykaaren pehmuste, on ollut meistä erittäin laadukas, ja olemme myös saaneet asiakkailtamme siitä hyvää palautetta. Pehmusteen suosio on yllättänyt meidät täysin, ja olemme jopa saaneet tilauksia pelkistä pehmusteista ilman kiipeilykaarta!”

Joel Salmi, tuotekoordinaattori
Kiia Innanmaa, markkinointikoordinaattori

 

https://lennol.fi/wp-content/uploads/2022/01/Fitwood-teline-ja-patja-Lennol.jpg https://lennol.fi/wp-content/uploads/2022/01/Fitwood-kiipeilyteline-ja-patja-frame-Lennol.jpg

Takaisin ylös