keskellä Seinäjokea kaupungin ytimessä

Original Sokos Hotel Vaakuna

 

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on oiva valinta jos haluat aitiopaikan kaupungin tapahtumien vilskeeseen ja lämpimän pedin talven pakkasten varalta. Hotelli sijaitsee kauppatorin yhteydessä tärkeimpien kulttuuri- sekä tapahtumapaikkojen välittömässä läheisyydessä. Kivenheiton päästä löytyvät mm. Seinäjoki Areena, Kaupunginteatteri, Frami, Rytmikorjaamo ja Wallsport Areena, joissa tämän kaupungin kokoukset, messut, sekä musiikki- ja urheilutapahtumat vietetään. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalainen, uudistetut huoneemme luovat upeat puitteet majoittumiselle.

Ruokanautintoja voit valintasi mukaan kokea Talriikissa, jonka menussa korostuvat satokausiajattelun lisäksi kotimaisuus ja paikallisuus tai Amarillossa, jonka ruuat vievät sinut texmexin mausteiseen maailmaan. Ravintola Karmasta löydät saman katon alta yökerhon, rokkibaarin sekä karaokebaarin.

Vieraanvarainen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

” Yhteistyömme on arvojamme tukevaa toimintaa, paikalliset tuotteet Lennonilta, Kurikan Jalasjärveltä ovat osoitus yrittäjä maakunnan vahvasta osaamisesta. On hienoa, että vieraamme pääsevät niistä tällä tavoin nauttimaan sekä majoittuessaan, kokoustaessaan tai ravintoloiden asiakkaina. ”
Elina Mäki-Opas, toimialapäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna

 

Hotelli remontoi hotellihuoneet vuonna 2017. Saimme valmistaa mittatilauksena pimennys- ja valoverhot, sekä helmalakanat uusittuihin viihtyisiin huoneisiin.

Hotellin aulan kabinetti Pikku Rilloon ompelimme verhot, jotka toimivat tarvittaessa näkösuojana tilaan ja tuovat viihtyvyyttä sekä parantavat akustiikkaa. Hotellin ravintola Talriikin verhot ovat myös Lennolin käsialaa. Tunnelmallinen ravintola on rento ja trendikäs.

Uusimpana kokonaisuutena hotellin kesäterassin pehmusteet tehtiin mittatilauksena kalusteisiin sopiviksi ja kangas materiaalina ulkokäyttöön soveltuva outdoor-laatua, joka kestää myös pesua. Värisävyt sovitettiin terassiin sopiviksi ja neutraaleiksi.

Nämä tuotteet ovat todellisia lähituotanto tuotteita, kaikki tuotteet valmistetaan Jalasjärven tehtaallamme Seinäjoen naapuripitäjässä.

 

Takaisin ylös