Kotimaiset ja vastuulliset päiväkotitekstiilit

Pilke päiväkodit

Pilke päiväkodit on yksityinen päiväkotiketju, jolla on Suomessa 173 päiväkotia ja esikoulua. Pilke on tarjonnut monipuolista varhaiskasvatusta jo yli 20 vuoden ajan.

Lennol valmistaa ja toimittaa vastuullisia, varhaiskasvatukseen suunniteltuja tekstiilejä Pilkkeen päiväkoteihin. Vastuullinen päiväkotitekstiilien mallistomme sisältää mm. tyynyjä, peitteitä ja petauspatjoja, lakanoita, pyyhkeitä ja patjoja. Toimitamme lakanat valmiiksi pestyinä, jolloin päiväkodit saavat ottaa ne heti käyttöön.

 

”Yhteistyö Lennolin kanssa on ollut sujuvaa.  He pystyvät huomioimaan ja toteuttamaan erilaiset tarpeemme ja valikoima vastaa tarpeisiimme. Myös tarvittaviin muutoksiin reagoidaan niin, että saadaan haluttu lopputulos.

Tuotteiden toimitus pestyinä yksiköihin helpottaa arkea varsinkin uudiskohteissa, joihin tilataan isoja määriä liinavaatteita. Toimitukset tulevat sovitusti ajallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakasta.

Valikoimaa ja kuoseja päivitetään, saamme niistä hyvää palautetta lasten huoltajilta kuin loppukäyttäjiltä lapsiltakin.

Pilke on vuonna 2021 avaamassa noin 20 uudiskohdetta ympäri Suomen joihin Lennolin tuotteita tarvitaan!” Riikka Mattsson, asiakkuusjohtaja

 

Takaisin ylös