Suojatakkeja sopimusvalmistuksena suurella volyymilla

Tella

Kurikkalaisen lakkivalmistajan Tella Oy:n yhteistyö Lennolin kanssa sai nopean lähdön keväällä 2020 suojatakkien valmistuksen myötä. Valmistimme Tellan suojatakkeja sopimusvalmistuksena vuoden 2021 tammikuulle saakka.

Lennol pystyi nopeasti vastaamaan akuuttiin kysyntään. Tiivis yhteistyö Tellan kanssa, meidän osaava ja joustava henkilöstö sekä varastossa olevat raaka-aineet auttoivat nopeassa aloituksessa. Suojatakkiprojektilla työllistimme myös useita lähialueen alihankkijoita, ja leikkasimme suojavaatteita viidelle muullekin yritykselle.

Tellan tuote sopi Lennolin tuotantoon hyvin. Suojavaatteissa käytettävät materiaalit ja raaka-aineiden hankintakanavat olivat meille tuttuja, ja sopivaa materiaalia olikin hyllyssä tuotannon alkaessa. Tuotantotekniikkamme soveltuu hyvin suojavaatteiden tekemiseen, ja leikkuu- ja ompelukapasiteetti riitti suurtenkin määrien valmistamiseen.

”Yhteistyö Lennolin kanssa on ollut oikein miellyttävää ja saumatonta. Luottamuksellisessa ja hyvässä yhteistyössä olemme voineet jakaa asiantuntemusta ja osaamista. Haluamme jatkaa erinomaista yhteistyötä myös tulevaisuudessa” Liina-Maaria Lönnroth, toimitusjohtaja, Tella Oy

Takaisin ylös