Showroomin ovet ovat nyt avoinna arkisin!

29.8.2022

Helsingin showroomin ovet ovat nyt sovitusti auki arkisin joka päivä. Jenni Salminen on aloittanut projektimyyjänä pääkaupunkiseudulla, ja Jennin toimipiste sijaitsee showroomillamme Katajanokalla. Keväällä muutimme showroomin uuteen osoitteeseen, vain parin sadan metrin päähän edellisistä tiloista. Uusi osoite on Satamakatu 2.

Tiimimme vahvistui, kun Jenni Salminen aloitti myyntitiimissämme sisustustekstiilien projektimyyjänä, hoitaen etenkin pääkaupunkiseudun asiakkuuksia. Jennillä on vankka kokemus tekstiilialalta, B2B-myynnistä ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Jenni vastaa Lennolilla jatkossa myös Textum-agentuurista.

”Olen todella iloinen aloittaessani työt Lennolilla! Yrityksen arvot, kuten kotimaisuus ja vastuullisuus, ovat itselleni tärkeitä. Uudella showroomillamme pääsee tutustumaan kattavasti Lennolin tuotteisiin ja palveluihin. Autan mielelläni löytämään oikeat materiaalit ja ratkaisut asiakkaittemme sisustusprojekteihin. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.”

Showroomimme Katajanokalla, os. Satamakatu 2, on arkisin auki sovitusti klo 8–16. Otathan ensin yhteyttä Jenniin, että hän on paikalla.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin, tuotteisiin ja ideoihin! Nähdään!

 

Projektimyyjä Jenni Salminen jenni.salminen@lennol.fi / 050 357 9809