EDIT. HAKU PÄÄTTYNYT!

 

Etsimme moniosaavaa laitosmiestä Lennol Oy:lle Jalasjärvelle!
Olemme 56-vuotias pohjalainen perheyritys ja tekstiiliteollisuuden vastuullinen kumppani. Valmistamme Jalasjärvellä sisustustekstiilejä, huonekalupehmusteita ja varjostimia. Etsimme nyt joukkoomme motivoitunutta ja moniosaavaa laitosmiestä, joka pitää huolta kiinteistöstä, tehtaasta ja koneista sekä osallistuu tarvittaessa tuotannon töihin.

Miksi valita meidät?
Monipuoliset työtehtävät: Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä, jotka pitävät työsi mielenkiintoisena ja haastavana.
Vastuullinen yritys: Olemme vastuullisuuden edelläkävijä alallamme ja panostamme kestävään tuotantoon.
Tiimihenki: Meillä on kiva ja tukeva tiimi, joka auttaa sinua menestymään.
Ammatillinen kasvu: Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua työn ohessa.

Mitä työhön sisältyy?
Laitosmiehenä vastaat tehtaan kiinteistöhuollosta, teollisuuden koneiden ylläpidosta ja huollosta sekä logistiikan tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittaessa osallistuminen tuotantoon.

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Teollisuuden koneiden ylläpito ja huolto (myös korjaus osaamisen mukaan)
  • Kiinteistöhuolto (mm. lämmitys, jätehuolto, valaistus)
  • Logistiikka (saapuvan tavaran vastaanotto, hyllytys, lähtevän tavaran lastaus, trukkityöt)
  • Tuotantoon liittyvät tehtävät (pakkaukset, tyynyn täyttölinjaston käyttö, karstaus)

Etsimme henkilöä, joka pitää huolta tehtaastamme ja koneistamme, ja on valmis oppimaan uutta. Kaikkea ei tarvitse eikä pidätä osata, mutta voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat. Toivomme myös, että sinulla on intoa kehittää toimintojamme sujuvammiksi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva koulutus ovat etuna. Ajokortti (B) ja trukilla ajotaito ovat välttämättömiä, ja työturvallisuuskortti on plussaa. Hyvä fyysinen kunto on etu monissa tehtävissä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa kasvavassa tekstiilialan yrityksessä. Työaika on 37,5 tuntia viikossa klo 7–15. Tukenasi työssä on koko tiimimme. Etsimme henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista tekemisen meininkiä.

Hae paikkaa nyt!
Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa tammikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakemukset
operatiivinen johtaja iina.sopanen@lennol.fi / 050 35 40 761

Takaisin ylös