Kotimaisuus – Työllistämme Suomessa, Jalasjärvellä

Tiedämme, minne olemme menossa, koska tiedämme mistä tulemme. Lennolin juuret ovat syvällä eteläpohjalaisessa maassa.
Perheyrityksemme on toiminut melkein 60 vuotta kotimaisen, vastuullisen tuotannon ja tekstiilialan osaamisen puolesta.
Meille on tärkeää, että saamme osallistua tekstiilialan asiantuntijuuden vahvistamiseen sekä koulutuksen, osaamisen ja työpaikkojen säilyttämiseen Suomessa.

Olemme aina olleet ylpeitä siitä, että luomme työtä Suomeen ja omalle kylällemme Jalasjärvelle. Henkilöstömme on upean sitoutunutta ja motivoitunutta. Paras osoitus tästä ovat pitkät työsuhteet – puolet henkilöstöstämme on ollut meillä töissä yli 10 vuotta. Suuri osa henkilökunnastamme on siis kulkenut mukanamme pitkän matkan.

Meille on tärkeää, että saamme osallistua tekstiilialan asiantuntijuuden vahvistamiseen, koulutuksen, osaamisen ja työpaikkojen säilyttämiseen Suomessa. Olemme mukana tukemassa ja kouluttamassa nuorta sukupolvea – teemme paljon oppilaitosyhteistöitä, ja meillä on usein harjoittelijoita. Moni harjoittelijoista on myös jäänyt taloon. Olemme onnellisia, että olemme saaneet osaksi tiimiämme monta nuorta osaajaa.

Tällä hetkellä kaikista tuotteistamme noin 70 % valmistetaan omalla tehtaallamme Jalasjärvellä. Huonekalupehmusteet, varjostimet ja suurin osa sisustustekstiileistä tehdään meillä. Toimistossa, tuotannossa ja myymälässämme työskentelee tällä hetkellä yhteensä 32 henkilöä.

Takaisin ylös