Vinkkejä sujuvaan verkkokauppatilaukseen

Verkkokauppaan rekisteröityminen

Yrityspuolen verkkokauppaan pääset rekisteröitymään tältä sivulta: https://lennol.fi/b2b-asiakkaaksi/
Verkkokauppaan voit rekisteröityä mikäli Sinulla on y-tunnus käytettävissäsi.

Samalta sivulta pääset lataamaan uusimman tuotekuvastomme.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa verkkokauppaan

Olet saanut rekisteröitymisesi jälkeen verkkokauppaan käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näitä toimitamme ilmoittamaasi sähköpostiin arkisin klo 08-16 välillä. Tietosi päivitetään meidän tilausjärjestelmään, siksi rekisteröinti onnistuu vain meidän työaikana. HUOM! Lähetämme käyttäjätunnuksen ja salasanan verkkokaupan järjestelmästä, kannattaa kurkata myös roskapostilaatikkoon, joskus tämä viesti saattaa päätyä myös sinne.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu sivulla https://lennol.fi/oma-tili/

Ensimmäisellä kerralla Sinun on hyvä käydä sisäänkirjautumisen jälkeen tarkistaa Hallintapaneeli -välilehdeltä kaikki omat tietosi (yhteystiedot, toimitus- ja laskutusosoitteen).

Osoitetietojen ja toimitusosoitteen muuttaminen onnistuu, kunhan on laittanut valinnan kohtaan ”Toimitus eri osoitteeseen”. Tällöin toimitustiedot tulee laittaa tämän valintalaatikon alle tuleviin lomakekenttiin. Laskutustietoja, jotka ovat sivun yläosassa, ei asiakas pysty muuttamaan. Jos näihin tietoihin haluaa muutoksia, tulee olla yhteydessä meidän asiakaspalveluunne (myynti@lennol.fi) ja tästä onkin ilmoitus sivulla.

Sisäänkirjautumisen jälkeen

Kun olet kirjautunut verkkokauppaamme sisälle, näet kaikki saatavilla olevat valmiit tuotteet sekä niiden hinnat. Sinulla on mahdollista myös ladata itsellesi tuotehinnasto.

Salasanan vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa Sinulle rekisteröitymisen yhteydessä lähetetyn salasanan sen voi vaihtaa Hallintapaneelin välilehdellä Tilin tiedot.

Maksutavan valinta

Verkkokaupassamme on kaksi mahdollista maksutapaa. Maksu toimituksen yhteydessä sekä PayTrail -verkkomaksu.

Maksu toimituksen yhteydessä tarkoittaa, että lähetämme Sinulle laskun tilaamistasi tuotteista kun tuotteet lähtevät meiltä. Mikäli maksutietosi eivät ole kunnossa, tilauksen voi maksaa vain PayTrailin kautta.

Tarkistamme asiakkaiden tiedot Suomen Asiakastieto järjestelmästä, ja määritämme tämän kautta myös asiakkaiden maksuehdot, ellei toisin ole sovittu.

Tilaaminen

Huomioithan tehdessäsi tilausta, että osassa tuotteitamme on tilauserät ns. valmiit pakkaus koot joita ei itse pysty muuttamaan. Esim. Sisätyynyt on pakattu tuotannossamme jo ns. tukkupakkauksiin nopeuttamaan toimituksien lähetystä tehtaaltamme.

Mikäli tilauksessa on ongelmia olethan meihin pikaisesti yhteydessä

020 7756 137 myynti@lennol.fi

Takaisin ylös