EDIT. Haku päättynyt – Haemme nyt tuotekehittäjää!

5.1.2023

Osana kehityshanketta haemme nyt tehtaallemme Jalasjärvelle työhön osallistuvaa tuotekehittäjää ja -koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Uudet, vastuulliset materiaalit ja asiakkaiden tuoteideat odottavat pääsyä markkinoille!

Osana kehityshanketta haemme nyt tavoitteellista ja kokenutta henkilöä, jolla on kyky hallita kokonaisuuksia, työskennellä itseohjautuvasti ja tuoda tuotantoomme uusia näkökulmia, toimintatapoja ja tekstiiliosaamista. Motivoitunut ote työhön sekä tiimityöskentely ovat tärkeitä työssä onnistumisen kannalta. Toimit työssäsi tiiviisti asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa, joten arvostamme asiakaslähtöisyyttä.

Tuotekehittäjän ja -koordinaattorin tärkein tehtävä on huolehtia tuotekehityksestä sekä uusien tuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä asiakkaiden ja tuotantotiimimme kanssa. Vastuualueina ovat myös sisustusprojekteihin liittyvät ostotilaukset. Käytännön työtehtäviin kuuluvat

  • Asiakaslähtöinen sisustustekstiilien tuotekehitys
  • Tuotteiden suunnittelu, kaavoitus ja toteutus
  • Ostotilausten tekeminen

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • koulutusta ja/tai kokemusta tekstiilialalta ja teollisesta muotoilusta, 3D-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi
  • materiaalituntemusta
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön
  • hyvät ongelmanratkaisutaidot ja koordinointikyky sekä taito hallita projektit alusta loppuun
  • hyvät tiimityöskentelytaidot ja asiakaslähtöinen ote työhön
  • luovuutta, intoa tarttua toimeen ja kehittää uutta
  • työtehtävä edellyttää myös kielitaitoa (englanti)

Etsimme henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen kehityshankkeen ajalle 31.5.2024 asti. Mahdollisuus myös jatkaa työsuhdetta tämän jälkeen. Työ tapahtuu tehtaallamme Jalasjärvellä, mutta mahdollisuus työskennellä myös osittain etänä, esimerkiksi Helsingin showroomillamme. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten vastuullisten materiaalien ja innostavien asiakkaiden kanssa kasvavassa tekstiilialan yrityksessä, joka on vastuullisuuden edelläkävijä. Tukenasi työssä on koko myynti- ja tuotannontiimimme. Etsimme henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista tekemisen meininkiä.

Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen.

iina.sopanen@lennol.fi / 050 35 40 761

Lennol Oy on 55-vuotias pohjalainen perheyritys – tekstiiliteollisuuden vastuullinen kumppani. Valmistamme Jalasjärvellä 30 ammattilaisen voimin sisustustekstiilejä, huonekalupehmusteita ja varjostimia.