Lennol aloittaa yhteistyön hollantilaisen verhotalo A House of Happinessin kanssa

11.1.2023

Lennolin vastuullisten materiaalien tarjonta laajenee – olemme solmineet yhteistyösopimuksen hollantilaisen verhotalo A House of Happinessin kanssa. Lennol toimii Suomessa A House of Happinessin agenttina 1.1.2023 alkaen.

Agentuurisopimuksen myötä Lennol vastaa A House of Happinessin verhokankaiden myynnistä koko Suomessa. Laadukkaat verhokankaat monipuolistavat projektipalveluidemme valikoimaa entisestään. A House of Happinessin valikoimissa on oma mallisto vastuullisista, paloturvallisista verhokankaista.

Etelä-Suomen projektimyyjämme Jenni Salminen on iloinen juuri alkaneesta yhteistyöstä. ”On mahtavaa päästä toteuttamaan asiakkaiden kanssa projekteja vastuullisilla kankailla, jotka voimme ommella Suomessa omalla tehtaallamme.”

Yli 100-vuotiaan perheyritys A House of Happinessin asiakkuuspäällikkö Geuvert Hoekstra kertoo vuoden alussa tapahtuneen yrityksen ilmeen ja logon uudistamisen vahvistaneen brändiä. ”Uudistuneella ilmeellä haluamme viestiä asiakkaillemme, että verhoilla voi luoda paitsi tunnelmaa ja kauneutta, myös innovatiivista ja toiminnallista lisäarvoa. Yhteistyö Lennolin kanssa on hieno mahdollisuus, etenkin kun yrityksemme jakavat samoja vastuullisia arvoja.”

Projektimyyntimme palveluihin kuuluvat kaikki suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Monipuoliset kangasagentuurit täydentävät palvelu- ja tuotevalikoimaa. Toimimme Suomessa A House of Happinessin lisäksi hollantilaisen verho- ja sisustuskankaita myyvän Koben ja saksalaisen verhoilukankaita myyvän Textumin agenttina. Uudistettu showroom Helsingin Katajanokalla tarjoaa sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille ja muille alan ammattilaisille mahtavan tilaisuuden tutustua kangasagentuureihin sekä sisustustekstiileihin ja oman tuotantomme monipuolisiin mahdollisuuksiin.

psst… Laita jo kalenteriin Helsingin showroomimme avoimet ovet 26.-28.1. ja tule tutustumaan mm. A House of Happinessin valikoimaan!

Lisätietoja:
Jenni Salminen
projektimyynti Etelä-Suomi
050 357 9809
jenni.salminen@lennol.fi