Lennol Oy aloittaa yhteistyön hollantilaisen KOBE:n kanssa

28.6.2021

Suomalainen tekstiilialan perheyritys Lennol Oy laajentaa tarjontaansa laadukkaisiin sisustuskankaisiin. Lennol ja hollantilainen sisutuskankaiden ja -palvelukokonaisuuksien myyjä KOBE International B.V ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja Lennol aloittaa Suomessa KOBE:n agenttina 1.8.2021 alkaen.

Lennol vastaa KOBE:n sisustuskankaiden ja -palveluiden myynnistä ja myynninedistämisestä koko Suomessa. Laadukkaat sisustuskankaat tukevat ja monipuolistavat tekstiiliyrityksen valikoimaa entisestään. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa KOBE:n brändiä Suomessa sekä luoda KOBE:n asiakkaille vahva paikallinen tuki, joka perustuu tehokkaisiin toimenpiteisiin ja vahvaan toimialaosaamiseen.

Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen on iloinen juuri allekirjoitetusta agenttuurisopimuksesta. ”Lennolin projektimyynnin palveluihin kuuluu kaikki sisustussuunnittelusta, kankaisiin ja pehmuste tuotteiden valmistamiseen ja asennukseen. KOBE tuo tähän erinomaisen lisän laadukkailla ja korkeatasoisilla kankaillaan. Asiakkailla on nyt hieno mahdollisuus saada täällä Suomessa valmistettuja KOBE.n sisustustekstiilejä”.

Lennol avaa elokuussa Helsingin Katajanokalle  showroomin, jossa myös KOBE on edustettuna. Uusi showroom tarjoaa sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille ja muille alan ammattilaisille mahtavan tilaisuuden tutustua KOBE:n, Textum:n ja Lennolin omaan sisustustekstiilimallistoihin. Green Interior Hub Showroom toteutetaan yhteistyössä muiden vastuullisia tuotteita valmistavien kotimaisten yritysten kanssa.

Lisätietoja:
Pirjo Pystykoski-Sopanen
toimitusjohtaja
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi